Rijnbrink Nijverdal

MijnLeeskring.nl

 1. Home > 
 2. Oproepen

Oproepen

Zwolle

Nicolette van Leeuwen (stuur email)
27-08-2017
Dag allemaal, ik zoek, als nieuwe Blauwvinger, een leeskring (regio Wipstrik liefst). Zelf ben ik 62 jaar en kom uit Gouda/Reeuwijk waar ik nog steeds in een vriendinnen- en kennissengroep zit (mede zelf gestart in 2007) waar we om de beurt bij iemand thuis (lekkere hapjes :) een boek bespreken dat één iemand uit de groep uitkiest, incl. presentatie. De keuze varieert van literaire romans tot non-fictie, soms aangevuld met lezingen van schrijvers e.d. Zoiets zoek in in Zwolle ook, in een bestaande groep maar ook leuk een opstart met nieuwe enthousiastelingen. Hartelijke groet, Nicolette

Kampen

Annelies (stuur email)
20-06-2017
Dag allemaal, Ik ben een vrouw van 44 jaar, woonachtig in Kampen en op zoek naar mensen in de buurt die het net als ik leuk vinden om te lezen, af en toe bij elkaar te komen om boeken (van thriller tot literatuur) te bespreken (met een wijntje erbij misschien) en nieuwe mensen te leren kennen. Ik zie allerlei boekenclubs in Kampen maar de meeste leeskringen staan niet meer open voor nieuwe mensen en de leeftijd is vaak 60+. Niks mis mee natuurlijk, maar wie tussen de circa 30 en 60 durft samen met mij een nieuwe 'kring' op te richten en in de boeken te duiken? Ik hoor graag reacties.

Putten

Roos (stuur email)
28-04-2017
Hallo lezers, het lijkt mij leuk om in de omgeving van Putten een leeskring/boekenclub te starten van jonge mensen rond de 30/40 jaar! Want ik vind in mijn zoektocht in mijn omgeving (helaas) alleen maar clubs die vooral veel 'oudere' lezers hebben. Ik lees vooral thrillers, oorlogsboeken, waargebeurde verhalen maar ook andere boeken. Het lijkt mij gezellig om met wat mensen samen te komen en tekletsen over boeken. Lijkt jou dat ook leuk en bent je opzoek naar een 'jonge' leesclub net als mij?! Stuur mij dan een berichtje :-)

Hengelo

Eline (stuur email)
25-04-2017
Hey! Ik ben Eline en ik ben 20 jaar oud. Ik ben op zoek naar andere leeftijdsgenoten die samen met mij een soort boekenclub/kring willen oprichten! Lezen is helaas niet echt een hip ding momenteel, en ik merk dat ik lezen dus altijd alleen doe. Het lijkt mij erg leuk om samen met leeftijdsgenoten boeken te gaan bespreken, en hierover te discussiëren. Ben je tussen de 18 en 30 jaar? Houd je van lezen, en heb je (net als ik) behoefte aan discussie en nieuwe sociale contacten? Laat het me weten en wie weet kunnen we een club opstarten!

Zwolle

Marieke (stuur email)
02-03-2017
Hoi allemaal, Nu ik net weer een boek heb uitgelezen en sinds een tijdje in Zwolle woon , lijkt me het leuk om in een leeskring te zitten. Dit als stimulans en ook voor de gezelligheid ! Groetjes

Almelo

Tahnee (stuur email)
16-12-2016
Hallo lezers! Ik ben Tahnee, 27 jaar en sinds kort woonachtig in Almelo. Ik hou van lezen en ik zoek dan ook een gezellige leeskring in de omgeving Almelo om bij aan te sluiten. Of we kunnen samen een nieuwe leesclub opzetten. Mocht je ook in de omgeving Almelo wonen en op zoek zijn naar een leesclub, stuur even een berichtje, misschien kunnen we wat voor elkaar betekenen!

Kampen

Annemarie (stuur email)
14-11-2016
Het lijkt me leuk om een leeskring te beginnen voor 35-tot 55 jarigen met een brede blik en gevoel voor humor om mijn liefde voor psychologische en literaire romans te delen en eventueel af en toe een bezoekje te brengen aan het filmhuis. Hoor graag iets van je.

Zwolle

Daphne (stuur email)
22-08-2016
Hoi! Ik ben Daphne, 22 jaar en ik zoek een leeskring met voornamelijk mensen die net als ik van Young Adult boeken houden. Groetjes!

Zoek titel

Nieuws

 • J.M.A. Biesheuvelprijs 2108 voor Annelies Verbeke

  Lees verder
 • Murat Isik wint Boekhandelsprijs 2018 met Wees onzichtbaar

  Lees verder
 • Shortlist J.M.A. Biesheuvelprijs 2018

  Lees verder
 • Longlist Libris Literatuur Prijs bekend  

  Lees verder
 • Dichter Menno Wigman (51) overleden

  Lees verder
 • Joost Baars wint laatste VSB Poëzieprijs

  Lees verder
 • Afscheid Maarten Asscher van Athenaeum Boekhandel

  Lees verder
 • Literair tijdschrift Das Magazin stopt

  Lees verder
 • Literatuurmuseum verwerft de illustraties van Charlotte Dematons

  Lees verder
 • Boris Dittrich schrijft geschenk Spannende Boeken Weken 2018

  Lees verder

Leeskring starten

Wilt u zelf een leeskring starten of mensen uitnodigen, plaats dan een  oproep op het prikbord (gratis)

Bekijk de oproepen >>

Plaats een oproep >>