Rijnbrink Deventer

MijnLeeskring.nl

  1. Home > 
  2. Oproepen

Oproepen

Zwolle

Valerie Kiesouw (stuur email)
11-03-2021
Wie wil er samen met mij een Leeskring starten? Woon jij in of vlakbij Kamperpoort? Kun je 6 à 8 keer per jaar op dinsdag-, woensdag- of donderdagavond? Houd je van literaire thrillers en romans? Misschien ook van gedichten of historische romans? Ik ben 53 jaar. Jij bent tussen de 25 en 85 jaar. Ik hoor graag van je.

Borne

Lisette en Marjolijn (stuur email)
05-03-2021
Hallo allemaal, wij beginnen een leesclub in Borne: we willen ongeveer 6 boeken per jaar lezen in verschillende genres. Naast een goed gesprek over het boek is ook gezelligheid voor ons belangrijk. Dus woon je in Borne (of omgeving), ben je ergens tussen de 30 en 50 jaar en lijkt het je leuk mee te doen? Neem dan contact met ons op. Groetjes, Lisette en Marjolijn

Zwolle

Noëll (stuur email)
07-02-2021
Lees graag over de geschiedenis, wetenschap en (in beperkte mate) religie. Ik merk dat ik de informatie het best onthoud als beide hersenhelften worden geactiveerd. Het bespreken van verhalen legt verbanden en ordent de informatie. Dat is, naast een goed gesprek, wat ik in een boekenclub zoek. Ik ben een 24 jarige jongeman, woon in Zwolle met mijn vriendin en studeer tot 2023 informatica. Is er een leesclub waar ik bij kan aansluiten? Laat dan van je horen.

Kampen

Elsje Frouws (stuur email)
11-01-2021
De literatuurgroep van de bibliotheek Kampen heeft ruimte voor nieuwe leden. De groep bestaat nu uit ongeveer 10 mensen, vrouwen en mannen en heeft een vaste gespreksleidster. Wij komen 12 maal per jaar bijeen, op donderdagochtenden van 10-11.45 uur, in de bibliotheek van Kampen. We lezen 6/7 boeken per jaar via een leensysteem, en daarnaast zijn er poëzieochtenden of ochtenden waarop een literair onderwerp aan de orde komt. Er is momenteel ruimte voor nieuwe mensen. Zin om met ons mee te doen? Welkom! Stuur dan een email naar Elsje Frouws, erfrouws@gmail.com, of bel: tel. 038- 33 243 04.

Deventer

Stephan van der Voort (stuur email)
08-01-2021
Beste mensen, het lijkt me leuk om deel te nemen aan een leesgroep. Aangezien er in de bestaande clubs geen plek is neem ik met deze oproep zelf het initiatief er een te starten. Ik ben Stephan van der Voort, 63 jaar en momenteel werkzaam als manager in het hoger onderwijs. Over een half jaar ga ik met pensioen en ga ik dus mijn activiteiten verleggen, vandaar dit initiatief. Literatuur en biografieën hebben mijn interesse. Een leesgroep van max 8 deelnemers met een diverse samenstelling zowel wat betreft man/vrouw verdeling als in leeftijd heeft mijn voorkeur. Ik ben benieuwd naar de reacties!

Zwolle

Lonneke Treffers (stuur email)
03-01-2021
Hallo, Mijn naam is Lonneke, 31 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend en dochter in Zwolle Zuid. Ik heb een actief leven en ben graag in de natuur te vinden. Ook vind ik het heerlijk om te lezen en doe dit dan ook veel. Graag maak ik deel uit van een leesgroep op mijn passie voor boeken en mooie verhalen te delen. Heb jij een plekje voor mij?

Vierhouten

Carla Kuijpers (stuur email)
17-12-2020
Beste lezer, Omdat ik graag en veel lees en over boeken wil praten zoek ik een leesclub of mensen die een leesclubje willen oprichten in Vierhouten/Nunspeet. Naast literatuur hebben thrillers en historische romans mijn interesse. Ik hoop samen een groep op te richten van 6- 8 personen, tussen de 40 en 75 jaar. De locatie van samenkomst kan op De Jonge Stee, maar als er voorkeur is voor een andere locatie is dat ook prima. Ik wacht de reacties af. Groeten Carla

Apeldoorn

Daniëlla (stuur email)
30-09-2020
Beste allemaal, Het lijkt mij erg leuk om een leesclub op te richten in Apeldoorn. Het liefste lees ik Engelstalig, zowel literatuur als romans, historische fictie en persoonlijke ontwikkelingsboeken hebben mijn voorkeur. Ik zou graag een groep van ongeveer 5 a 8 mensen willen vormen, bij voorkeur met mensen van mijn eigen leeftijd. Ik ben zelf 23, dus zat te denken aan een club voor mensen van 18 tot 30 jaar. Ik hoop dat er mensen zijn die hierin geïnteresseerd zijn en ik hoop van jullie te horen! Neem vooral ook contact op als je vragen hebt. Hartelijke groet, Daniëlla

Zoek titel

Nieuws

Helaas geen nieuws items gevonden.

Leeskring starten

Wilt u zelf een leeskring starten of mensen uitnodigen, plaats dan een  oproep op het prikbord (gratis)

Bekijk de oproepen >>

Plaats een oproep >>